Jet Portret


Portretknipster te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDeze vrolijke wervelwind komt graag kinderfeesten en andere evenementen opvrolijken met haar portretknippen, liedjes, vermaak, ze noemen haar ook wel eens Pien Knip. Portretknipster te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Weten jullie wat zij het leukste vind van de hele wereld?
Knippen!
Papier is er in alle kleuren van de regenboog, daaruit knipt zij vlinders, vogels, bloemen en misschien wel jouw portret.

Lukt het je om 5 minuten als een standbeeld stil te staan? Wow, als je dat kunt dan ben je heel knap!
Ondertussen knip ik dan je silhouet.
Dat is een mooi woord voor een geknipt portret.

Jet Portret en af en toe verlaat ik de boerderij om een feestje op te vrolijken.
Dan knip ik portretten, zing ik Hollandse deuntjes en vertel ik leuke verhaaltjes over wat ik meemaak op de boerderij.
In 5 minuten tijd knip ik een gelijkend portret van je gasten, maximaal 8 per uur.Portretknipster te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Dus heb je iets te vieren, een Hollands feest of evenement, of gewoon een geweldig feest waar ik heel goed in pas, dan kom ik graag naar je toe.

 

Voor prijsindicatie 


Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl