Magic Balloons


Magic Baloons Ballonartiest te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen ballonnen artiest die voor klein en groot de mooiste ballonfiguren maakt terwijl u wacht.
Hij maakt de mooiste creaties net even anders dan normaal.
Omdat hij een kar vol voorbeelden heeft staan kunnen de kinderen makkelijker kiezen en is ook een blikvanger op ieder evenement.

Magic Baloons Ballonartiest te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMaar ook zal hij tussendoor wat van zijn goochelkunsten laten zien.
Met zijn vlotte babbel zal hij iedereen entertainen.
Van speciale ballonnen worden allerlei figuren gevouwen, zoals een hondje, een duif, een slak, een olifant, een giraffe, een bij, een konijn, een kroon, een vliegtuig, een schietgeweer, een vlinder, een bloem, een hartje, een clown enz.
De kinderen vragen en het wordt gemaakt.

Even wachten op zo’n “kunstwerk” is voor de  kinderen nooit een probleem.
Perfect voor winkelcentra en kinderevenementen.

Onze ballonnen artiest maakt unieke ballonfiguren met zeer hoge snelheid!
De laatste jaren heeft hij zichzelf ook ontwikkeld als entertainer en hij is inzetbaar voor haast iedere denkbare doelgroep.

Natuurlijk kinderen, maar bijvoorbeeld zeer zeker ook personeelsfeesten

Voor prijsindicatie 


Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl