The Loveboat


Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlThe Loveboat is terug.
Tijdens een romantische avondje of b.v. een rondvaart door de Rotterdamse haven geniet je van live-entertainment van Captain Johnny Stubing en zijn crew.
Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen avond vol klassiekers (YMCA, Elvis) en natuurlijk lekker eten in buffetvorm.

De gezellige Amerikaanse televisieserie die zich op het cruiseschip de Pacific Princess afspeelde van 1977 tot 1986.
Maar The LoveBoat komt terug!
Uw locatie wordt deze avond omgetoverd tot een heuse ‘Love’ boot.

Eenmaal binnengekomen zal de hele crew van De Loveboat met o.a Captain ‘Johnny’ Stubing, Dr. Adam "Doc" Bricker, Burl "Gopher" Smith en Bartender Isaac Washington je van harte welkom heten.
De trossen gaan los en de scheepstoeters klinken los en we zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline.

Je krijgt te horen waar de vaart naartoe gaat, hoe laat het captains diner (o.v.b.) begint en wat je deze avond te wachten staat.
Vervolgens krijg je een kleine instructie over de reddingsboten en de reddingsvesten, onze purser staat hier graag model voor! Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
Ook ontbreken deze avond de heren Jansen en Jansen niet, zij zullen aan jouw tafel langs komen met een verrassing.
Al met al een geweldige avond vol met geweldige nummers met onder andere YMCA, Elvis komt langs met een stukje Las Vegas show, de dames zingen heerlijke danceclassics voor jou en Docter Disco gooit zijn beste moves eruit en Burn Baby Burn galt uit de speakers… ook vergeten we natuurlijk niet een blokje heerlijke meezingers die uit volle borst meegezongen worden.

The  LUV' boat.
Jode Hoebee te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSoms neemt Captain Johnny een verstekeling aan boord en dan niemand minder dan José Hoebee.

José was van 1977 tot 1981 zangeres bij het zeer succesvolle damestrio Luv'.
Samen met Marga en Patty bracht ze verscheidene nummers uit.
Na het uiteenvallen van Luv' ging José solo en was in de eerste jaren na Luv' zeer succesvol.
Ze heeft een nummer 1 hit op haar naam staan, I will follow him en heeft naast haar solo platen, ook enkele duetten gezongen met onder andere Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder. 

In maart 2012 besloten Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee na 35 jaar succes definitief een punt te zetten achter de meidengroep LUV.
In 2014 pakt José de draad weer op en gaat weer solo optreden.
Haar repertoire bestaat natuurlijk ook uit de hits van meidengroep Luv'.
Geniet van classics zoals: You're The Greatest Lover, U.O. Me, Trojan Horse en Casanova aangevuld met ‘Golden Oldies’ en nieuw NL-talig Repertoire.


Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlParty- en Presentatieschip De Ameland

Uw locatie op het water is de Mps. De Ameland, voorheen veerboot ‘Princes Anna’ en respectievelijk veerboot ‘Simonszand’ op de Wadden, werd in de jaren 80/90 verbouwd tot luxueus partyschip met een 275m2 ‘Grand Café’, een ‘bordes’ en een ‘Panorama salon’ waar men een grandioze uitkijk heeft op de vaaromgeving.
Het unieke aan ‘De Ameland’ is dat het ‘Grand Café’, als enige in Nederland, een binnen hoogte kent van bijna 5 meter. Hierdoor is deze ruimte uitermate geschikt voor dia-, video-, laser- en productpresentaties, live optredens, modeshows, gala’s en andere grote feestpartijen. De Ameland onderscheidt zich door de uitstekende audio-
voorzieningen en de aparte invaliden toiletten.

Doordat De Ameland vroeger op de wadden heeft gevaren, heeft het schip een zeer platte bodem, zodat zij op alle binnenwateren in Nederland, België en Duitsland kan varen.
Kortom: een unieke drijvende locatie met bijzonder veel mogelijkheden.

Arrangement inclusief
• Ontvangst met cocktail van Bartender Isaac Washington
• Knabbelgarnituur op tafel
• Captains Buffet
• Dessert
• Live-entertainment
• Havencruise

Mps. De Ameland, met een capaciteit van 35 tot 600 personen, onderscheidt zich verder door de uitstekende audio voorzieningen en de aparte invaliden toiletten.