Het Pretboeket


Kom alvast in een "zonnige stemming" met muziek, theater en spektakel.

Ons Pretboeket -in bloemrijk versierde outfit- heeft weer eens zin in.
Uit volle borst zingen zij vrolijke, kleurige, zonnige liedjes over het voorjaar, de lente, bloemetjes, bijtjes en zonneschijn.
Bloemrijk kolderiek theater en spektakel.
Het Pretboeket -waar iedereen vrolijk van wordt- als solo of duo brengt bij u het zonnetje in huis.

Zij spelen vrolijke meezingers van Nederlandse en Engelse bodem met een knipoog, jazz, blues, Zuid-Amerikaans en bekende kinderliedjes, kinderliedjes met dans,
Ontwapenend en kindvriendelijk is deze levendig & vrolijk uitgedoste mobiele eenheid.
Verrassend gevarieerd, en met de nodige humor, o.a. bekende liedjes van toen en nu. Meezingliedjes worden met aanstekelijk enthousiasme op eigenwijze gebracht.
Lekker meezingen, meedoen en/of dansen het kan allemaal

 

Waarom?
Leuk voor jong en oud, levendig en vrolijk, kleurrijk en stijlvol, verrassend gevarieerd met humor, theatraal, ontwapenend en kindvriendelijk, akoestisch en mobiel, multi-inzetbaar!

Het Pretboeket is er ook tijdens Sinterklaas, Kerst, Pasen, Halloween of andere thema's met aangepaste kleding en dito repertoire.

Te boeken als duo of trio met meerstemmige zang, accordeon, handpercussie, sousafoon of contrabas, klompen-voetpercussie, saxofoonklarinet, kazoo.

Voor prijsindicatie 

De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis