Panashhh


damestrio Panashhh te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOok u kant ook genieten van een nieuw meidentrio of zo u wilt, een nieuw damestrio.
Danya, Marion en Isabella brengen bekende en minder bekende covers in alle geuren, kleuren en smaken.
Of te wel, jong van geest en in de bijzondere samenstelling van contrabas, gitaar, zang en klarinet komt een sfeervolle mix van covers en muziekstijlen voorbij. 

damestrio Panashhh te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlLaat u meeslepen door folk-, pop-, klezmer- en filmmuziek van o.a. The Pointer Sisters, Madness, Sheryl Crow, The Godfather, Pinochio, Dolly Parton en vele anderen: de meiden van Panashhh spelen wat ze leuk vinden!.

Speciaal voor de wintermaanden wordt Panashhh in een nieuw, bijna sprookjesachtig jasje gestoken en naast het gebruikelijke repertoire zult u verrast worden door de nodige (a capella) kerstliedjes.
Een winteract om bij weg te dromen!

Onvervalst akoestisch of versterkt, in overleg is alles mogelijk.
Zij zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, als straattheater, in winkelcentra, een feestje, festival, receptie, terrasje etc

Daar waar een vrolijke noot gewenst is, zijn de dames  op zijn plaats

Voor prijsindicatie 

Ook te boeken in
Sint en Kerstsfeer:
klik hier

De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis