De Efteling Sprookjesboom


Efteling Sprookjesboom te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe gezellige kindermiddag met een meet & Greet van de Sprookjesboomfiguren, bekend van de Efteling!
Roodkapje en de boze wolf vertellen hun verhalen en dansen samen met de kinderen op de bekende liedjes.
Je kan samen met ze op de foto, en met je brandende vragen kan je bij de Sprookjesboomfiguren terecht.
Huppel gezellig rond met Roodkapje en sta oog in oog met Wolf!
Maak kennis met twee bewoners uit het Sprookjesbos van de Efteling. Efteling Sprookjesboom te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Ze vertellen over hun sprookje en je kunt alles vragen over het leven in het Sprookjesbos en de spannende avonturen die ze beleven op televisie.

Sprookjesboom wordt in Nederland uitgezonden door de TROS op Zappellin en is live te zien in het Sprookjesboom Theater van De Efteling.
Sprookjesboom Ontmoet & begroet is uitermate geschikt voor zowel openbare als besloten familie-evenementen, speciale (openings-) handelingen, uitreikingen en welkomstwoordjes zijn mogelijk mits vooraf besproken met de Efteling.
Vanwege het fysieke karakter van de act zijn de sets maximaal 30 minuten.
Standaard spelen de acteurs 4 sets binnen een tijdsbestek van maximaal 4 uur.
Efteling Sprookjesboom te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
Sprookjesboom Ontmoet & begroet is goed te combineren met het Sprookjesboom concert en/of Sprookjesboom Zangwedstrijd.

1. Sprookjesboom Zangwedstrijd, vier bewoners uit het Sprookjesbos van de Efteling gaan de muzikale strijd met elkaar aan.
Het publiek bepaalt wie het beste kan zingen, wordt het Langnek, Roodkapje, Wolf of toch de Heks.
Sprookjesboom Zangwedstrijd is een interactie podium act van 30 minuten met twee spelers. Speciale uitreikingen, aankondigingen en welkomstwoordjes zijn mogelijk mits vooraf besproken met de Efteling.

2. Sprookjesboom Concert: Uw evenement wordt één groot feest met de vrolijke liedjes van het Sprookjesboom Concert. Roodkapje, Assepoester, Wolf en Draak zingen hun grootste hits uit de tv-serie Sprookjesboom. Zing, klap en dans mee met 'Zeg Roodkapje Waar Ga Je Hene?', 'Iedereen Is Anders' en 'Stampen, Stampen, Stampen'.

De show duurt 30 minuten en vervolgens is er nog een "groet en ontmoet" met de sprookjesbos bewoners.
In combinatie met Sprookjesboom Ontmoet & begroet ontstaat een middagvullend programma.

  € 1195,00 Tijd;  4 x 30 min
(Meet en Greet) excl. 9% BTW
  € 2475,00 Tijd; 30 min
excl. 9% BTW excl. 7% BUMA
Inclusief licht/geluid tot 500 personen

De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis